Amit szállítunk

Van boltja, webáruháza, más országokból importál termékeket, vagy Szlovákiából küld szállítmányt?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk megtalálni a szállításának legtökéletesebb és leggazdaságosabb megoldását.

Építőanyagok

Épít vagy átalakít, és nehéz építőanyagokat kell szállítania? A Raklap Futár ideális megoldás szállítók és vásárlók számára az építőanyagok szállításában. A raklapra helyezett kőtömböket, cserepeket, járólapokat, cementet és betont 24 órán belül, 22 eurótól szállítjuk.

Kertészeti anyagok

Szüksége van kertészeti anyagok, gyep, talajtakaró vagy más nehéz és túlméretezett anyag szállítására közvetlenül az ügyfélnek? A házak, kertek és környékének kezeléséhez szükséges tárgyakat egyenesen az ügyfelek ajtajaihoz szállítjuk. A szállítást 24 órán belül garantáljuk.

Kiskereskedelem

Az egyes szolgáltatók számára fontos a küldemények biztonságos szállítása, a raktárból kiskereskedelmi üzletekbe vagy közvetlenül az ügyfeleknek. Küldje szállítmányát egyszerűen raklapon. A szállítás konkrét időzítésével növelheti a hatékonyságot és az időt spórólhat

E-bolt, E-kereskedelem

Van megoldás kis és nagy internetes vásárlásokhoz, e-boltokhoz, e-kereskedelemhez, valamint B2B és B2C partnerek elérhetőségéhez. Az áruk raklapokra kerülnek, felvesszük őket, és közvetlenül az ügyfelek ajtajához szállítjuk. Megoldás kis e-boltokhoz? 60 cm magas papír (bio) raklapokat tudunk szállítani.

Italok üveg és műanyag palackokban

Nagyobb mennyiségű ital, bor és alkoholos ital szállítása üveg vagy műanyag palackokban. A beszállítótól kezdve az éttermi tevékenységig, rendezvényekig és a kiskereskedelemig. A biztonságos szállítás itt is garantált, mint az általunk nyújtott egyéb szállítási módokban.

Fehér és fekete elektronika

Preprava bielej a čiernej techniky z predajne k zákazníkovi a na rôzne prevádzky môže byť vďaka rozmeru a povahe tovaru náročná. Naša paletová preprava vám zabepečí opatrnú manipuláciu a bezpečné doručenie tovaru, s garanciou doručenia a vyzdvihnutia v rámci Slovenska a pre vybrané krajiny do 24 hodín.